Økonomiske fordele ved at købe en brugt bil

Er du på biljagt og tvivler på, om du bør købe en brugt eller en ny bil? Din økonomi og dit individuelle behov har betydning for, om det kan svare sig at investere i en brugt bil frem for en ny. For at komme tættere på en beslutning, kan du her læse om økonomiske fordele ved at købe bilen brugt.

Spar penge med en brugt bil

Pengebesparelse er en af hovedårsagerne til, at mange vælger en brugt bil. Nogle vil gerne undgå yderligere gæld, eller deres budget rækker måske ikke til et billån. Efter blot få år falder en bils værdi en del, og køberen vil derfor som regel få meget for pengene ved at købe bilen brugt. Køberen sparer typisk også penge på ekstraudstyr, som også den tidligere ejer har haft glæde af. Det gælder for eksempel automatisk nødbremse, sædevarme, automatisk lås og navigation.

 

Har du planer om kun at eje din bil i en kortere årrække, vil en nyere bil være dyrere at sælge igen. Du vil sandsynligvis have tabt en stor sum penge, hvis du videresælger en ny bil efter få år. I reglen kan du regne med, at din bil taber omkring 10 procent i værdi om året. Jo dyrere bilen er, jo større vil tabet af værdi være.

 

En brugt Audi, BMW eller anden stor bil kan købes brugt, hvis dit budget ikke rækker til en ny. Vær her sikker på, at bilen er blevet tjekket grundigt for fejl og mangler inden køb. Det er et must for at slippe for at skulle bruge en masse penge på reparationer, som kunne være undgået.

Et stort udvalg af brugte biler

Mange bruger deres bil en del som følge af deres bolig- og jobsituation. De bor måske i Horsens og pendler dagligt til deres arbejdsplads i Aarhus. Når bilen bliver brugt på lidt længere strækninger dagligt, er det væsentligt, at det er den helt ideelle bil til netop dens ejer.

 

For at finde den rette bil til netop dig kan du tjekke udvalget af brugte biler ud. Udvalget af brugte biler er i dag nemlig nærmest det samme som udvalget af nye biler. Du kan finde brugte biler i alverdens forskellige mærker og i alle prisklasser. Find for eksempel et stort sortiment af fejlfrie og klargjorte brugte biler hos K. Westergaard Automobiler, som er en autoriseret bilforhandler i Horsens.

Author: admin