Et land – mange rejser

Har du planlagt at skulle holde ferie herhjemme i Danmark og virkelig se det danske land fra en hel ny side. Så kan du godt se frem til en spændende rejse rundt i dit eget land, som helt sikkert vil øge din værdsættelse af den smukke natur. Du kan sågar arrangere at tage forskellige rejser i Danmark. Alt fra byferie til solferie er en mulighed.

Først skal transporten være på plads

Der er mange måder at komme omkring på. Alt efter hvad du skal kan både cykler og tog være ideelle transportmuligheder. Men hvis du ønsker en vis fleksibilitet i hvornår du skal afsted og gerne vil langt omkring, så er en bil nok det bedste transportmiddel.

Hvis du bor i Københavnsområdet og ønsker at se mange steder rundt omkring i Danmark, så er det måske en god ide at leje en bil. På den måde kan du nemt komme omkring. Heldigvis er biludlejning i København slet ikke så besværligt. Billeje i København international lufthavn, gør dette første praktiske skridt på din sommerferie rejse i Danmark utrolig nem. For det er ganske simpelt og hurtigt at tage for eksempel metroen derud og hente bilen.

Ved at have en lejebil til rådighed har du hele landet foran dig, klar til at blive udforsket. Du kan nu nemt komme fra Gilleleje til Skagen, hvis det er det du ønsker dig.

Sol og strand findes også i Danmark

Selvom vi normalt set rejser til udlandet, når vi ønsker at bruge vores ferie på at dase i solen. Så er der faktisk utroligt mange smukke strande her i Danmark og mon ikke at vi også får nogle dage med høj sol og god varme.

Det dejlige er at de til og med er godt spredt ud over alle landsdelene. Så man er ikke engang tvunget til kun at kunne tage nogle få udvalgte steder hen, hvis ens ferie skal stå på afslapning på stranden. Du kan tage lige derhen hvor du helst vil. Uanset om dette er Bornholm, Nordjylland eller området omkring København. Har du allerede bil eller valgt at skaffe dig en lejebil, så er det jo også oplagt at køre ud og afprøve nogle forskellige strande. Måske vil du blive overrasket over hvor meget de egentlig kan adskille sig fra hinanden. Det kan også være at du finder dig en ny dansk yndlingsstrand.

Byferie med mad i højsæde

Er du mere mad entusiastisk, så er der heldigvis også en hel del muligheder for nogle helt fantastiske madoplevelser, selvom du bare bliver herhjemme. For på trods af landets lille størrelse, så har Danmark et pænt udvalg af restauranter der har modtaget en Michelin stjerne. Måske det i år er tid til at prøve en af disse. Nu har I jo sparet penge på flybilletterne i år.

Gode madoplevelser kræver dog ikke en Michelin stjerne. Der findes også mange andre gode restauranter, som kan skabe de perfekte rammer for en god aften. Hvorfor ikke planlægge en lille byferie til en by her i Danmark, hvor I på forhånd undersøger hvad de har af gode spisesteder. Se det som enhver anden ferie man kunne tage, for at indsamle opvelser på madfronten.

Author: admin