Giv ansvaret for at plukke og pakke til de professionelle

Det er nemmere i dag end nogensinde før at starte en virksomhed. Det eneste det drejer sig om, er at have en god ide og lave en handlingsplan, næsten i hvert fald. Der er naturligvis mange andre ting man skal forholde sig til, men pointen er at alle muligheder står åbne, og det er udelukkende et spørgsmål om at du gribe chancen.

Det skyldes mere end noget andet at vi lever i det herskende internettets tidsalder. På trods af alle de problemer det kan give, og alle de problemer der har givet for de fysiske butikker, så har det åbnet op for et kæmpe marked.

Mange folk er bange for at kaste sig ud i iværksætteri, på trods af at de har en god ide. Det bør man ikke være. Det er meget nemt at sætte en hjemmeside op, og det er meget nemt at arrangere en onlinebutik.

Hvis det netop er en butik du ønsker at starte, har du brug for produkter du kan sælge. Det kan være du har ide til et nyt produkt eller vil importere noget til Danmark som vi ikke har set før. Men hvor skal alle de produkter være henne. Måske kan du starte din forretning i din mors garage, men her skal du selv tage dig af alle dine forsendelser, du skal selv tag dig af pluk og pak.

Det kan du undgå med en service som f.eks. https://lagerhotel24.dk/. Med en sådan service kan du fokusere på de vigtige ting. Som en ny iværksætter er der mange ting man skal tage sig af, og at rende rundt og lave pluk og pak bør ikke være det du bruger al din tid på. Så du kan roligt uddelegere den opgave.

Hvad er pluk og pak?

Du ved det sikkert godt, men lad os alligevel lige tage den en gang mere. Hvis du ejer en onlinebutik, modtager du ordrer på din hjemmeside. Jo hurtigere du kan levere det produkt som folk har bestilt, jo mere succesfuld vil din virksomhed blive. Derfor skal du have en procedure for dette.

Det er normalt lagerarbejde: Man får en ordreseddel og derefter render man rundt og plukke de produkter man skal have for til sidst at pakke dem. Det er måske ikke noget problem hvis alle varerne ligger i din mors kælder, men så snart din virksomhed vokser, så bliver det et problem.

Brug et lagerhotel til pluk og pak

Heldigvis findes der mange firmaer som tager sig af pluk og pak. Mange af dem er også billige. Store virksomheder har som regel deres egne lagere – og i nogle butikker skal man ovenikøbet selv hente sine ting – men mindre virksomheder har ikke råd til den slags. I stedet kan man købe sig plads på et lagerhotel

På et lagerhotel er der mange virksomheder som lejer sig ind, og de har så deres egen lagerplads. Medarbejderne som er ansat ved lagerhotellet, er dem som modtager ordrerne, og det er dem som foretager pluk og pak. Du kan altså koncentrere dig fuldt ud om din egen virksomhed og lade andre tage sig af de praktiske opgaver.

De er professionelle på et lagerhotel

Det kan være du er en smule nervøs for at sende dine varer et andet sted hen, men det behøver du ikke være. Du behøver heller ikke skamme dig over du ikke har råd til dit eget lager. Hvis din virksomhed bliver succesfuld, så skal du nok få råd til et lager med tiden.

I mellemtiden bør du lade de professionelle tager sig af pluk og pak.

Author: admin