Skab hyggelig stemning i hjemmet med en Zuny dørstopper

Uanset om man bor i en mindre lejlighed eller om man bor i en større villa, så vil man gerne passe på hjemmets facader. Det er nemlig det rareste, at der ikke ser grimt ud, fordi en dørkarm eller en væg er blevet ødelagt eller mørket. Og det er også den billigste udvej, når man skal sælge hjemmet videre engang, for så spare man på reparationerne. Man kan selvfølgelig ikke undgå, at nogle ting vil gå i stykker, men man kan gøre meget for at sætte en stopper for det.

 

Eksempelvis kender de fleste af os nok, at der nærmeste intet skal til, for at man kommer til at slå et mærke i væggen eller i en dørkarm. Det kan man dog undgå med forskellige ting. En af de ting, som er rigtig smarte er dørstopperen. Denne sætter man op ad væggen bag en dør, og så stopper den ligesom døren for at slå mod væggen, når man åbner og lukker den. På den måde slipper man altså for at der kommer en masse mærker på væggen på grund af døren. Netop det kan man med et zuny dørstopper dyr.

 

Undgå mærker med et hyggeligt zuny dørstopper dyr

Det med at have en dørstopper kan for nogle godt være lidt af et problem. Der findes nemlig et hav af dørstoppere som egentligt fungerer, som de skal, men som bare ikke er særligt pænt. Nogle er bare en sort eller en hvid klods, man skruer på væggen, og andre er en jernstang. Det er hvert fald de mest kendte former for dørstoppere, som sidder i mange hjem, men som ikke ligefrem pynter.

 

Derfor kan det for nogle være et problem at vælge en dørstopper. Men med et zuny dørstopper dyr, så kommer man ikke til at fortryde det rent udseendemæssigt. Det er nemlig de små dyr i mange forskellige versioner, der gør alle glade. De er foret af polyester, og så er de fyldt med små stålkugler, så de ikke vælger – heller ikke af en tung dør. De er ganske smarte, da de passer ind i ethvert hjem, og når de ikke bruges som dørstopper, så står de bare og pynter.

 

Zuny dørstopper er praktik og i mange versioner

Der er højst sandsynligt et zuny dørstopper dyr til enhver person, der godt kan lide den mere livlige indretning. Vælg enten den klassiske elefant eller flodhest og få en stemning af den afrikanske savanne. Man kan også få de maritime versioner som pingvinen eller blåhvalen, hvis man er glad for havet. Dyrene har et unikt og universelt design, der kan gøre både børn og voksne glade.

 

De fungerer altså både i stuen og på børneværelset, da de taler til enhver alder. Det praktiske ved dem er helt bestemt, at de i modsætning til mange andre dørstoppere, ikke skrues fast på væggen. Så hvis man får lyst til at flytte dem et andet sted hen eller gemme dem for en stund, så kan man sagtens det.

Author: admin