Få styr på de nye kviklån

I de seneste år er der flere og flere danskere som har optaget et kviklån på internettet. Dette antal stiger fra år til år og konkurrencen blandt låneudbyderne på internettet bliver endnu mere intens, fordi den enkelte låneudbyder gerne vil tiltrække så mange lånere som muligt. På grund af de mange kviklån er der kommet nogle regler i forbindelse med optagelse af lånet. Der er blevet indført en betænkningstid i 2017, hvilket betyder, at man har 48 timer til at acceptere kviklånet. På denne måde har man mulighed for at tænke sig grundigt om, inden man accepterer lånet. Formålet med denne ændring er, at man gerne vil nedsætte antallet på de lån, hvor lånebetingelserne ikke overholdes. Der bliver fortsat optaget flere og flere lån samtidig med, at der kommer flere låneudbydere på markeder, som tilbyder lånere at optage kviklån.

Værd at vide om nye kviklån:

På flere hjemmesider kan du finde en oversigt over de låneudbydere, som har været mest populære og efterspurgte det pågældende år. I år 2018 har Sparxpress, Nordcredit, lendon.dk, Bank Norwegian og mange flere ligget i toppen. Disse er også nogle af de nyeste låneudbydere, som er kommet på markedet i løbet af året. De fleste mennesker optager et kviklån fordi de kan låne et beskedent pengebeløb. Man kan låne alt fra et par hundred kr. og op til et par tusind kr. Ifølge statistikker optager danskerne et kviklån, fordi de pludselig desperat har brug for penge. Derfor er det smart, at de nemt og hurtigt kan låne det beskedne beløb, og samtidig have mulighed for at betale pengene tilbage måneden efter.

 

Ifølge de nye kviklån, som er kommet i løbet af 2018, er det muligt at sammenligne låneudbydere nemmere med hinanden. På de forskellige hjemmesider er kviklånsudbyderne arrangeret efter popularitet, og hvor den enkelte kan læse hvor hurtigt man kan komme af med lånet igen, samt alle de andre vigtige oplysninger såsom løbetid, rente, gebyrer, årlige omkostninger i procent, hvor meget der skal afdrages med pr. måned og meget mere. Derudover kan man læse hvad fordelene og ulemperne er ved det enkelte sted. Alle de nye informationer er med til at hjælpe den enkelte låner således, at man bliver mere sikker på, om man har råd til at optage det pågældende lån.

Find den rette udbyder:

Da der er kommet mange nye kviklånsudbydere på internettet, så er det en god ide at sammenligne flere udbydere med hinanden for at finde det bedste lån til dig. Selvom det første tilbud lyder lovende, så er det ikke ensbetydende med, at det er det bedste lån for dig. Det hele handler om ens muligheder for tilbagebetaling, samt hvor meget man har behov for at låne. Det er vigtigt, at man hele tiden følger med i de nye regler, hvis man overvejer at optage et kviklån. Ingen lånebetingelser er ens, så derfor anbefales det, at man sammenligner flere med hinanden. På denne måde bliver du klogere på hvordan lånebetingelser kan adskille sig fra hinanden. Nogle steder betaler man f.eks. et lille beløb som startgebyr men til en høj rente, imens man andre steder betaler et højt startgebyr til en lavere rente. Se her hvis du vil læse mere om kviklån.

Author: admin